Bedrijven die producten van 3Pulse afnemen zijn ervan verzekerd dat er adequate hulpverleners binnen het bedrijf aanwezig zijn die de Eerste Hulp kunnen verlenen totdat professionele hulp dit overneemt.

Welkom op de website van 3Pulse.

Ik ben Tim de Jonge, verpleegkundige op de Bristow Search and Rescue helikopter en daarnaast instructeur in de verschillende reanimatie en Eerste Hulp opleidingen en eigenaar van 3Pulse.

Ik ben in 2016 achttien jaar werkzaam binnen de acute hulpverlening met daarin de verschuiving van de assisterende taken, als helikopterredder bij de Koninklijke Marine en ambulancechauffeur bij de Regionale Ambulancedienst Hollands Midden. Naar de zelfstandig uitvoerende taken als HBO afgestudeerd verpleegkundige werkzaam als redder (winchman) / verpleegkundige op de reddingshelikopter in dienst van NOGEPA (2011 - 2014) en als afgestudeerd HCPC geregistreerd Paramedic werkzaam als Winchman / Paramedic voor Bristow UK Search and Rescue in opdracht van HM Coastguard.

Doordat ik de meeste facetten van de acute hulpverlening ken of er zelf werkzaam ben geweest, kan ik de cursisten een goede opleiding geven met een reeël beeld van de professionele hulpverlening. Na het volgen van een cursus gegeven door 3Pulse zijn de cursisten ervan overtuigd dat ze Eerste Hulp kunnen verlenen in de meest uiteenlopende situaties.  Ze weten hoe de hulpdiensten reageren en wat de hulpdiensten verwachten van een Eerste Hulpverlener. Dit maakt het verschil tussen iemand die hulp biedt en iemand die de Eerste Hulp verleent.

3Pulse kenmerkt zich door zichzelf te verhuren aan bedrijven die reanimatie of Eerste Hulp opleidingen verzorgen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website of volg ons op